Winteronderhoud ophaalservice

Om wachttijden in het drukke voorjaar te vermijden adviseren wij u om uw robot-, gras- en of zitmaaier tijdens de wintermaanden december, januari, februari of maart binnen te brengen voor een winteronderhoud.

Deze winterperiode is ook het ideale moment om uw andere machine(s) (heggenschaar, bosmaaier, hakselaar, …) te voorzien van een onderhoud. Zo kan u in de lente probleemloos terug aan de slag.

Gebruik maken van onze ophaalservice.

Kan u uw machine(s) niet zelf vervoeren? Dan halen wij deze voor u op en brengen deze terug na afspraak. Wenst u hiervan gebruik te maken, vul het formulier in op deze pagina.

Doordat wij meer en meer machines moeten ophalen en de winters korter worden, vragen wij dan ook om dit te doen vóór 30 november. Wij maken namelijk onze planning op en stippelen de routes uit begin december. Dit wil niet zeggen dat wij uw machine(s) komen halen voor het vallen van de bladeren. Als u ons na 30 november verwittigt, zullen wij uw machine(s) dan ook niet tussen onze reeds gemaakte routes kunnen inplannen. Hierdoor zal uw aanvraag dan ook op het einde van onze ophaaltoer worden behandeld.

Wacht niet langer en bevestig onmiddellijk voor uw winteronderhoud. Dit vraagt slechts 1 minuutje van uw tijd en wordt het niet vergeten.

Heeft u specifieke opmerkingen omtrent uw machine(s) naast het onderhoud, hang een notitie aan uw machine(s) met deze opmerkingen. Zo kunnen onze techniekers hier extra aandacht aan schenken.


Wenst u een voortaan een mailtje te ontvangen voor een winteronderhoud?