Archives

Pellenc

pellenc-logo

Pellenc staat bekend om de ontwikkeling van de combinatie van een unieke, hoogvermogen accu met een elektromotor die top rendement levert. Hierdoor is het mogelijk om een volledige werkdag te draaien met de voeding van slechts één batterijlading.

Silky

silky-logo

Een Silky zaag is niet zomaar een zaag. Silky zagen zijn er voor uiteenlopende toepassingen. Zo zal de boomklimmer, meubelmaker, dakwerker, hovenier, timmerman, installateur, parqetteur, sloper of particulier altijd de juiste zaag kunnen uitzoeken. Bovendien onderkent elke gebruiker de uiterst fijne zaagsnede en het vlotte werk met deze Japanse trekzagen.

40690_03

Felco

felco-logo

Ergonomie, onderlinge verwisselbaarheid en duurzaamheid zijn vaste gegevens in de strategie zoals deze door FELCO gevolgd wordt sinds 1945.

Stihl

stihl-logo

Hoogwaardige producten voor professionele toepassingen


STIHL wil uw werk met en in de natuur steeds comfortabeler en efficiënter maken. Daarom ontwikkelen en brengen ze steeds betere producten op de markt. Consequent investeren in research & ontwikkeling en bepalen wat de maatstaven zijn in de sector, is een van de troeven van STIHL. Als veeleisende klant kan u absoluut rekenen op het resultaat deze inspanningen en op het deskundig advies van de vakhandelaar. Zo kan u er terecht voor kwaliteitsproducten en originele-reserve onderdelen met het nodige professionele advies en informatie over het gebruik van het product.